

Detailed time schedule Version 7

Friday 1 Cantambar 2017

Thursday 31 August 2017				
13:00 - 21:00	All championships	Collection of documents / licence control	Paddock Office (Parking C)	
14:00 - 16:00	Historic F3 1000cc European Trophy	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, LEFT lane	
14:00 - 16:00	Classic F3	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, MIDDLE lane	
14:00 - 16:00	Gentlemen Drivers	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, RIGHT lane	
16:00 - 18:00	Masters Pre-'66 Touring Cars	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, LEFT lane	
16:00 - 18:00	HGPCA Race for Pre 1961 and Pre 1966 Grand Prix Cars	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, MIDDLE lane	
16:00 - 18:00	Triumph Competition & British HTGT	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, RIGHT lane	
17:00 - 17:30	Track exploration with road cars (max. 80 kph)	Session 1, 30 minutes (Green Session)		
17:00 - 19:00	FIA Masters Historic Formula One Championship	Safety Scrutineering	Pit garages	
17:00 - 19:00	FIA Masters Historic Sports Cars Championship	Safety Scrutineering	Pit garages	
17:40 - 18:10	Track exploration with road cars (max. 80 kph)	Session 2, 30 minutes (Blue Session)		
18:00 - 20:00	NK GTTC	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, MIDDLE lane	
18:20 - 18:50	Track exploration with road cars (max. 80 kph)	Session 3, 30 minutes (Yellow Session)		

Friday 1 September 2017				
07:30 - 13:00	All championships	Collection of documents / licence control	Paddock Office (Parking C)	
09:00 - 09:20	FIA Masters Historic Formula One Championship	Drivers Briefing	Media Centre, above pit garage 0	
09:30 - 09:50	NK GTTC	Drivers Briefing	Media Centre, above pit garage 0	
10:00 - 10:20	HGPCA Race for Pre 1961 and Pre 1966 Grand Prix Cars	Drivers Briefing	Media Centre, above pit garage 0	
10:00 - 10:20	FIA Masters Historic Formula One Championship	Free Practice, 20 minutes		
10:30 - 10:50	Classic F3	Drivers Briefing	Media Centre, above pit garage 0	
10:30 - 10:50	NK GTTC	Qualifying, 20 minutes		
11:00 - 11:20	Triumph Competition & British HTGT	Drivers Briefing	Media Centre, above pit garage 0	
11:00 - 11:20	Demonstration 1 - Sidecars	Demonstration, 20 minutes		
11:30 - 11:50	Historic F3 1000cc European Trophy	Drivers Briefing	Media Centre, above pit garage 0	
11:30 - 11:55	HGPCA Race for Pre 1961 and Pre 1966 Grand Prix Cars	Qualifying, 25 minutes		
12:00 - 12:20	Masters Pre-'66 Touring Cars	Drivers Briefing	Media Centre, above pit garage 0	
12:05 - 12:30	Classic F3	Qualifying, 25 minutes		
12:30 - 12:50	FIA Masters Historic Sports Cars Championship	Drivers Briefing	Media Centre, above pit garage 0	
12:40 - 13:00	Demonstration 2 - Specials	Demonstration, 20 minutes		
13:10 - 13:30	Triumph Competition & British HTGT	Qualifying, 20 minutes		
13:40 - 14:05	Historic F3 1000cc European Trophy	Qualifying, 25 minutes		
14:15 - 14:35	Demonstration 3 - BMW	Demonstration, 20 minutes		
14:45 - 15:10	FIA Masters Historic Formula One Championship	Qualifying, 25 minutes		
15:20 - 15:50	Masters Pre-'66 Touring Cars	Qualifying, 30 minutes		
16:00 - 16:20	Demonstration 4 - Porsche	Demonstration, 20 minutes		
16:30 - 16:55	FIA Masters Historic Sports Cars Championship	Free Practice, 25 minutes		
17:10 - 17:40	Taxi rides Gassan - Tudor	Taxi rides, 30 minutes		

Saturday 2 Sep	tember 2017		
08:30 - 08:50	Gentlemen Drivers	Drivers Briefing	Media Centre, above pit garage 0
09:00 - 09:25	Classic F3	Race 1, 25 minutes	
09:40 - 10:20	Gentlemen Drivers	Qualifying, 40 minutes	
10:30 - 10:50	Demonstration 5 - Sidecars	Demonstration, 20 minutes	
11:05 - 11:30	FIA Masters Historic Formula One Championship	Race 1, 25 minutes	
11:45 - 12:10	Triumph Competition & British HTGT	Race 1, 25 minutes	
12:25 - 12:45	Demonstration 6 - Porsche	Demonstration, 20 minutes	
13:00 - 13:25	NK GTTC	Race 1, 25 minutes	
13:40 - 14:05	HGPCA Race for Pre 1961 and Pre 1966 Grand Prix Cars	Race 1, 25 minutes	
14:00 - 15:30	Motor Racing Legends Pre-War Sports Cars	Safety Scrutineering	Paddock / Team Awnings
14:20 - 14:40	Demonstration 7 - Specials	Demonstration, 20 minutes	
14:50 - 15:20	FIA Masters Historic Sports Cars Championship	Qualifying, 30 minutes	
15:35 - 16:00	Historic F3 1000cc European Trophy	Race 1, 25 minutes	
16:15 - 16:35	Demonstration 8 - BMW	Demonstration, 20 minutes	
16:15 - 16:35	Motor Racing Legends Pre-War Sports Cars	Drivers Briefing	Media Centre, above pit garage 0
16:50 - 17:50	Masters Pre-'66 Touring Cars	Race, 60 minutes	
18:05 - 18:35	Motor Racing Legends Pre-War Sports Cars	Qualifying, 30 minutes	

Sunday 3 September 2017				
08:00 - 09:30	Gentlemen Drivers	Race, 90 minutes		
09:45 - 10:10	NK GTTC	Race 2, 25 minutes		
10:25 - 10:45	Demonstration 9 - Specials	Demonstration, 20 minutes		
11:00 - 11:40	Motor Racing Legends Pre-War Sports Cars	Race, 40 minutes		
11:55 - 12:55		Race, 60 minutes		
13:10 - 13:30	Demonstration 10 - BMW	Demonstration, 20 minutes		
13:45 - 14:10	FIA Masters Historic Formula One Championship	Race 2, 25 minutes		
14:25 - 14:50	Classic F3	Race 2, 25 minutes		
15:05 - 15:25	Demonstration 11 - Porsche	Demonstration, 20 minutes		
15:40 - 16:05	Historic F3 1000cc European Trophy	Race 2, 25 minutes		
16:20 - 16:45	HGPCA Race for Pre 1961 and Pre 1966 Grand Prix Cars	Race 2, 25 minutes		
17:00 - 17:20	Demonstration 12 - Sidecars	Demonstration, 20 minutes		
17:35 - 18:00	Triumph Competition & British HTGT	Race 2, 25 minutes		